Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Φασιστική πορεία ενάντια στους αναρχοκομμουνιστές, ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του μικρού Αλέξη


Αν και ως σκοπός της συγκέντρωσης - πορείας στο Θησείο, φαινομενικά είναι να τιμηθεί η δράση της ακροδεξιάς οργάνωσης "Χ", όλοι εμείς οι αριστεροί εθνικιστές, οφείλουμε να παραβρεθούμε έτσι ώστε να συνδράμουμε στον πραγματικό λόγο της διοργάνωσης, δηλαδή ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, στο κέντρο της Αθήνας!

Μιας και θα είμαστε στο επίκεντρο των τυχόν ταραχών, όποιο πρεζόνι τολμήσει να κάνει μπάχαλα, θα το μετανιώσει. Είναι ώρα στην Ελλάδα, να στελεχωθούν δυνάμεις επαναστατικής πολιτοφυλακής, οι οποίες θα προστατέψουν τον κόσμο από τις παρακρατικές ταραχές οι οποίες σπιλώνουν το ένοπλο αντικρατικό εθνικοεπαναστατικό κίνημα και δίνουν πάτημα στους καθεστωτικούς μηχανισμούς, για βιαιότερα μέτρα καταστολής ενάντια στο Έθνος μας.

ΣΤΙΣ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, 12:30 ΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΓΙΑ... "ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΤΕΣ";)

Υ.Γ.: Παλιότερο βίντεο αφιέρωμα των μελών του studentgossip.gr (ex-battlefield.gr) στον αδικοχαμένο μικρό Αλέξη. Αιωνία του η μνήμη.

13 σχόλια:

  1. "ΤΗΛΕΦΑΣΙΣΤΡΙΑ" η συναγωνίστρια Στεφανίδου επειδή έκανε εκπομπή για τον "μικρό αλέξη" ενάντια στην εβραιοκομμουνιστική βία!! Παρατηρήστε τις κλισαρισμένες εβραϊκές εκφράσεις "βόθρος", "βρωμιά", "εμετός" κλπ που χρησιμοποιήθηκαν κατα κόρον και για το battlefield.

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1110889

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "η συναγωνίστρια Στεφανίδου"
    AYTOI EISTE !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://img260.imageshack.us/img260/2968/59635708.gif

    ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ, Ο ΟΜΑΔΕΟΝ ΣΕ ΞΑΝΑΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ ΥΠΟΥΛΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΙΝΤΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΥΘΕΩΣ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ! ΠΟΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με απογοητεύει ο κ. Στάθης συνεχώς. Οι προσπάθειές του μπορούν άνετα να χαρακτηρισθούν ξεδιάντροπες, όπως και οι επιθέσεις του στις πολύ μεγάλες προσωπικότητες του Στράσσερ και του Ραίμ. (πολύ μεγάλες για να τις σπηλώσει ο κάθε τυχάρπαστος)

    Από ότι βλέπω πάντως, παρόμοιες στοχοποιήσεις είχε κάνει και στο παρελθόν με αποτέλεσμα ένας από αυτούς που συκοφαντούσε να του κάνει μήνυση!
    Μάλιστα, o κ. Στάθης προσπαθούσε να δυσφημήσει τον άλλο τύπο ακόμα και στον επαγγελματικό του τομέα, αποκαλώντας τον "απατεώνα" (και όχι μόνο), με στόχο να του καταστρέψει την καριέρα!!!

    Κύριε Στάθη, δε φαίνεται να είστε τόσο συνεπής όσο ευαγγελίζεστε. Σοβαρευτείτε λίγο, είστε και μιας ηλικίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για κάποιο λόγο το blogger δε με αφήνει να σβήσω σχόλια οπότε οι διορθώσεις εδώ:
    *σπιλώσει

    *Κύριε Στάθη, δε φαίνεται να είστε τόσο συνεπής -ΚΑΙ ΑΣΠΙΛΟΣ- όσο ευαγγελίζεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. e re pousti kai na menes athina, tha trwges ena kerato sto stomaxi olo diko sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "e re pousti kai na menes athina, tha trwges ena kerato sto stomaxi olo diko sou"

    παλι πουστηδες φασιστες και ναζιστικα κερατα στις βρωμερες κωλοτρυπιδες τους ονειρευονται οι αντιφασιστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα μας δειξει η ΧΑ στην πορεια της, πως μπορει να ειναι επαναστατικη και "υπερ του κρατους" ταυτοχρονα;

    μιστερ μαξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μα και το κράτος ρε πι μαξ είναι υπέρ των κινητοποιήσεων κατά ομολογία των ίδιων των κρατικών φορέων (τόσο ΠΑΣΟΚ όσο και ΝΔ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. των κινητοποιήσεων για το θάνατου του μικρού αλέξη εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το κρατος ειναι υπερ των ειρηνικων εκδηλωσεων και απολιτικ εκτονοσεων. Αλλωστε και ενα κομα στην βουλη, ειπε "στη πραγματικη εξεγερση δεν θα σπασει τζαμι".

    Εν πασι περιπτωσι, αστικα κομματα πχ ΛΑΟΣ ειναι εναντιον των κινητοποιησεων.

    Πασοκ και νδ λενε οτι εινια και υπερ της κοινωνικης δικαιωσυνης, ρε αστες, απο ποτε πιστευεις αυτα που λενε;;;

    μιστερ μαξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχουμε προτροπή σε κακούργημα πως θα μαχαιρώσει αναρχοβλαμμένος σε στομάχι. Να γίνει καταγραφή του συμβάντος και να προβούμε σε μηνύσεις. Αν δεν τρέξει η διαδικασία όπως συμβαίνει με το ιντιμίντια προτείνω άμεσα να μαχαιρωθούν 3 αναρχικοί από συναγωνιστές για παραδειγματισμό για να μην ξαναγάψει κανένας βλαμμένος ξανά τέτοιες πίπες ούτε καν να τις σκεφτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ πιστεύω τα όσα λένε, επειδή τα κάνουν κιόλας. Σας αφήνουν να κάνετε μπάχαλα ανενόχλητοι, να καίτε και να κλέβετε, οπότε χρησιμοποιώ το λόγο τους, ως ένα "αντικειμενικό" μέτρο σύγκρισης.
    Η "ΜΠΟΥΜ", η μαθητική νεολαία του ΛΑΟΣ κατά δήλωσή της, συμμετείχε στις κινητοποιήσεις του περσινού Δεκέμβρη. Αυτό βέβαια είναι ψέμα, αλλά φαίνεται πως ακόμα και αυτοί είναι υπέρ των κινητοποιήσεων και για αυτό πασχίζουν ακόμα και με ψέματα να δηλώσουν παρουσία! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή