Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Πρόγραμμα "στοχοποιήσεων" Δεκεμβρίου


Εάν κάποιος από τους παραπάνω, δε θέλει να εμπεριέχεται στο πρόγραμμα, τότε ας καταδικάσει ανοιχτά και απερίφραστα, δίχως "ναι μεν αλλά", το ρίξιμο της ιστοσελίδας battlefield.gr, μέσα από το blog του.

Υ.Γ. Σε περίπτωση που οι θρασύδειλοι ρίξουν και αυτό το blog, το νέο μέρος συνάντησης είναι το: strasserism.blogspot.com

13 σχόλια:

  1. καλα, εβαλες το max screen πανω ψηλα, και τωρα ο ομμαδεον θα μιλαει για συμμετοχη μου.

    Δηλωνω οτι καμια σχεση δεν εχω με την παραγωγη που ετοιμαζει ο Τενεκες.

    Δηλωνω εναντια σε καθε στοχοποιηση, πλην των φασιστων.Δλδ οσοι στηριξαν και προπαγανδισαν υπερ των επιθεσεων της Γερμανιας στην Πολωνια, του Ισραηλ στην Γαζα, και της Αμερικης στο Ιρακ και αφχανισταν.

    μιστερ μαξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρουμε ότι είσαι όμως με αυτούς που προπαγάνδισαν υπέρ των ΗΠΑ στη Γερμανία και την Ευρώπη γενικότερα... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μλκιες λες, εγω ειμαι υπερ του αντιφασισμου απο οπου και αν προερχεται. Αρα ειμαι εναντιον του κρατους του Ισραηλ, Ναζιστικης Γερμανιας, Φασιστικης Ιταλιας, και ΗΠΑ.

    μιστερ μαξ

    υγ-ξερουμε οτι εισαι ομως οτι εσυ εισαι φιλος με αυτους που προπαγανδιζουν υπερ του Ισραηλ, κοινες πορειες κοκ. θαμπαπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. διόρθωσέ με εάν κάνω λάθος, αλλά στο indymedia που τόσο θαυμάζεις δεν έγραφαν τα παραρτήματα του ΚΙΣ στην Ελλάδα, όπως το ΕΠΣΕ, η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία, οι Terminal 119 και διάφοροι άλλοι;
    Δεν αναγνωρίζεις ως ομοϊδεάτες σου τους παρακάτω:
    http://bikinibottom.blogsport.de/images/israeldemo.jpg
    Και να μην τους αναγνωρίζεις, έτσι ώστε να κρατήσεις τα προσχήματα, για κακή σου τύχη, είναι σημαίνοντα μέλη του "Γερμανικού" Αντιφασιστικού Κινήματος. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο μιστερ μαξ έχει δίκιο το θέμα είναι πολύ σοβαρό. όποια ναζιστικά υποκείμενα δεν καταδικάζουν την λογοκρισία στο internet ΠΡΕΠΕΙ να στοχοποιούνται γιατί αποτελούν κίνδυνο για την ελευθερία της έκφρασης. η στοχοποίηση φασιστών είναι αμυντικής φύσης και έχει ως σκοπό την απενοχοποίση του internet απο λεγόμενα "εγκλήματα γνώμης" που μας επέβαλαν κάποιοι διεστραμένοι και υποχθόνιοι γνωστοί άγνωστοι. το indymedia δημοσιεύει καθημερινά στοχοποιήσεις φασιστοειδών σαν κι αυτούς και καλά κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. nomizo pos "anthrwpoi" pou rixnoun istoselides i xairontai otan peftoun istoselides i adynatoun na katadikasoun to gegonos i aftous pou to proksenisan kai akoma xeirotera synomotoun prospathontas na riksoun ki alla site me ta opoia diafwnoun, aksizei na stoxopoiountai wste na boroun oloi na tous ftynoun dimosia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. osoi exoun os hoby na rixnoun forum kai blog pou de goustaroun as katalavoun oti den yparxei drasi xwris adidrasi.

    το παρακλάδι στην St.Petersburg της παγκόσμιας νεοναζιστικής οργάνωσης Combat18 ανέλαβε την ευθύνη για βομβιστική επίθεση που κόστισε την ζωή σε 29 ανθρώπους.Η ανάληψη πραγματοποιήθηκε λίγο μετά την καταστροφή Ρωσικού ακροδεξιού πόρταλ.Ορισμένοι αντιφασίστες αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό την σύνδεση ανάληψης και βόμβας.Πάντως γεγονός είναι πως οι ναζί μας έχουν συνηθίσει σε τυφλές επιθέσεις στην Ιταλία (εντελώς τυφλές) αλλά και στην Ρωσία με σειρά επιθέσεων με νεκρούς.Μάλιστα η Combat18 φασιστική υπογραφή με την οποία έχουν αναληφθεί ευθύνες για ένοπλες επιθέσεις.Η ανάληψη από την νεοναζιστική ομάδα είναι εδώ: http://www.gazeta.ru/politics/2009/11/28_a_3292177.shtml

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.tvxs.gr/v27257

    oi apateones evraioi tou tvxs "ksexasan" na anaferoun ton logo gia ton opoio egine i epithesi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο ομαδεον διαφημίζει ανοιχτά το ΜΕΤΩΠΟ! Ο Goat Christ ΖΕΙ!

    http://omadeon.wordpress.com/2009/11/30/greek-violent-extreme-right/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ανίερο διαβολικό μέτωπο δεν είχε αποχωρήσει απο το battlefield κατηγορόντας τον Χ ότι ήταν Εβραίος και ότι τα είχε κάνει πλακάκια με τον φασιστοφάγο?

    άνθη του σανού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O SLY ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΕΛΕΟΛΟΓΙΚΟΣ Η JUSTANOTHERGONEOFF ΕΦΤΙΑΞΕ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΛΕΝΤΖΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ BATTLEFIELD ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΝΤΖΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!!
    ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΡΟΛΛΟTOPIC ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ALTER EGO ΤΟΥ "SLY"!

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ!

    http://www.youtube.com/watch?v=IOYLYuGciXI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είδα το video που μου υπέδειξαν οι συναγωνιστές. Το θεωρώ πολύ καλή διαφήμιση για την Έφιππη τοξοβολία και τον Εθνικοσοσιαλισμό, συνεπώς ευχαριστώ προσωπικά τον gay Εβραίο που το έφτιαξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. emeis eyxaristoume therma ton sunagwnisth-xafie-kypatzh pou se katedwse ... thumbup

    ΑπάντησηΔιαγραφή