Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Omadeon - Γιώργος Α. Στάθης

Στοιχεία επικοινωνίας:

Γιώργος Α. Στάθης aka Omadeon
http://omadeon.wordpress.com
omadeon@hotmail.com
ENB Ltd. (Γράμμου 62, Μαρούσι)
Τηλέφωνο επιχείρησης: 2108052501
Ιδιοκτήτης επιχείρησης: Αβραάμ Μπενσασσών
(Το "αφεντικό" σίγουρα θα ενδιαφέρεται πολύ για το μποϊκοτάρισμα που προτείνει ο εργαζόμενός του, στα Ισραηλινά προϊόντα. Εάν επικοινωνήσετε μαζί του, μην παραλείψετε να το αναφέρεται και να του δείξετε αυτή τη φωτογραφία εάν χρειαστεί)

Εν ολίγοις: Ο κ. Στάθης ή αλλιώς Omadeon, ένας μεσήλικας, πολιτικά ορθός φιλελεύθερος μαζί με τον φίλο του τον "Αιρετικό" αποφάσισε αρχικά να επιτεθεί λεκτικώς εναντίον του ένδοξου ελεύθερου αυτοδιαχειριζόμενου φόρουμ του battlefield.gr . Ο γέρος είχε αρχίσει τα ξεκαρδιστικά παραληρήματα και οι θαμώνες του battlefield.gr τον γλεντούσαν. Μέχρι εκεί όλα καλά, παρότι συνέβαλλε στην στοχοποίηση του "Φασιστοσταλινα" υπερηφανευόμενος ότι τον κάρφωσε στο Indymedia. Μάλιστα έγραφε πως θα φρόντιζε έτσι ώστε η φωτογραφία του, να τοιχοκολούταν στη... Γερμανία!
Στη συνέχεια, ο φίλος του ο Κωνσταντίνος - Δημήτρης Τζωαννόπουλος, ή κατά διαδίκτυο "Αιρετικός", "Skullone", "tzoannop" αποφάσισε να πάει ένα βήμα παραπέρα. Να καταγγείλει με ψευδέστατα, ξεδιάντροπα και πούστικα επιχειρήματα, το battlefield.gr στην εταιρία που το φιλοξενούσε, με αποτέλεσμα οι καθυστερημένοι Αμερικάνοι να σπεύσουν να ρίξουν το site, δίχως περαιτέρω εξηγήσεις απλά και μόνο ακούγοντας περί "αντισημιτισμό" και "απειλές".
Στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, έστειλαν ένα print screen ως απόδειξη, το οποίο περιείχε μια εικόνα από την κερκίδα του Ολυμπιακού τη δεκαετία (πιθανότατα) του '80, με έναν τύπο ο οποίος χαιρετούσε αρχαιοελληνικά!

Αυτά για να δείτε το πόσο κουτοπόνηροι ήταν οι τραγικές φιγούρες, που εκμεταλλεύτηκαν τους καθυστερημένους Αμερικανούς, έτσι ώστε να πλήξουν την ελευθερία του λόγου.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας έχουν δημοσιευθεί από τους ίδιους και εδώ αναγράφονται για καθαρά πληροφοριακούς και μόνο λόγους.
Ότι παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας έχετε, παρακαλούμε να μας τα διαβιβάσετε μέσω σχολίων. Δεν επιθυμούμε να παραβιάσουμε την ιδιωτικότητα των εν λόγω ατόμων, οπότε και θα διαγράψουμε σχόλια τα οποία φέρνουν στη δημοσιότητα στοιχεία μη δημοσιευμένα από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες τους.

90 σχόλια:

  1. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αγαπητός κ. Στάθης, παρότι συνεχίζει να αναπαράγει στοιχεία τα οποία ουδέποτε ήταν προς δημόσια χρήση (στοιχεία facebook του "φασιστοσταλίνα") και τα οποία έχουν σβηστεί από το facebook προ πολλού, κατέβασε το δημόσιο site του με το σκεπτικό ότι δε θα υπάρχουν στο internet πλέον. Δυστυχώς για αυτόν, "internet" θεωρείται και το google cache, οπότε φοβόμαστε πως είμαστε αναγκασμένοι να αφήσουμε τα στοιχεία εδώ.

    Προς επισκέπτες:
    Παρακαλώ στα σχόλιά σας να είστε κόσμιοι και να μην εκτοξεύσετε ευθείες απειλές προς κανένα συγκεκριμένο άτομο. Άλλωστε τα στοιχεία τους πληροφοριακά τα βάζουμε, όχι για να πάτε να τους βαρέσετε.
    Δείξτε λίγο τακτ, τι είσαστε, τραμπούκοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΟΜΑΔΕΟΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ BATTLEFIELD ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΡΑΣΣΕΡΙΚΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όντως υπήρχαν στρασσερικοί (αριστεροί εθνικοεπαναστάτες) αλλά δεν ήταν κάτι περισσότερο απο ακόμα μια ομάδα εργασίας.

    Υ.Γ. Εκείνο που δεν είπα είναι όμως… ότι -τελικά- το battlefield ΙΔΡΥΘΗΚΕ με το σκοπό -μάλλον- να ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ τον κόσμο, από άτομα που ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ανήκουν στο ιδιότυπο εκείνο ρεύμα του ναζισμού που λέγεται Στρασσερισμός (Strasserism)... και για τις λεπτομέρειες αυτής της παραπλάνησης θα μιλήσουμε -ίσως- εν καιρώ. Τελικά ΗΤΑΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ, ή ΣΧΕΔΟΝ ναζιστικό από της συστάσεώς του.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Strasserism

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ! KATI ΓΕΛΟΙΑ ΔΙΚΤΥΑΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΜΑΔΕΟΝ FERNOYN ENA BHMA PIO KONTA TON ΕΒΡΑΪΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΎΕΙ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ CYBERBULLYING!

    http://en.wikipedia.org/wiki/Cyber-bullying

    In August 2008, the California state legislature passed one of the first laws in the country to deal directly with cyberbullying. The legislation, Assembly Bill 86 2008, gives school administrators the authority to discipline students for bullying others offline or online. This law took effect, January 1, 2009.

    A recent ruling first seen in the UK determined that it is possible for an Internet Service Provider (ISP) to be liable for the content of sites which it hosts, setting a precedent that any ISP should treat a notice of complaint seriously and investigate it immediately.

    http://info.sen.ca.gov/pub/07-08/bill/asm/ab_0051-0100/ab_86_cfa_20080115_125502_asm_comm.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χιουμοριστική παρατήρηση: O πιο εύκολος τρόπος να αναγνωρίσεις έναν Εβραίο σε μια συζήτηση είναι ότι πάντα περιλαμβάνει ένα ειρωνικό σχόλιο για την ελευθερία του λόγου την οποία βάζει σε εισαγωγικά όταν δεν τον συμφέρει:

    1) αβραβανελ: Οι επικηρύξεις, η παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, οι εκβιασμοί, οι απειλές κατά της ζωής φαντάζομαι ότι θεωρούνται “ελευθερία του λόγου”.

    2) omadeon: ρε τον καημένο, πρέπει να πολεμήσουμε όλοι (κι οι αναρχικοί) για την “ελευθερία του λόγου του”…

    3) αιρετικός: Omadeon, δυστυχώς εκεί θα φτάσουμε στο τέλος: να βγαίνουν οι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων παιδικής πορνογραφίας και να μιλούν για.. ελευθερία του λόγου. Αφού φιλοξενεί – και μάλιστα προθύμως – εμετικά νεοναζιστικά και εγκληματικά καυχήματα διαφόρων, κηρύγματα μίσους, απειλές κατά ζωής, το site δεν καλύπτεται πουθενά από την “ελευθερία του λόγου”

    4) oneandoneistwo: Αθήναιε και alberich λέτε βλακείες όταν μιλάτε για "ελευθερία του λόγου" και για "καταστολή".

    ...κι εσείς μας μιλάτε για την... ελευθερία του λόγου των νεοναζί; Πάτε καλά; Την παλεύετε;

    Όταν ένα τσούρμο νεοναζί επικηρύσσει ανθρώπους επειδή δε γουστάρει αυτά που λένε, μιλάμε για "ελευθερία του λόγου";

    5) microkiniblog: Όχι alberich, μιλάμε (κι απορώ πώς δεν το κατάλαβες ακόμα) για ένα τσούρμο νεοναζί που θεωρούν "ελευθερία του λόγου" το να βγάζουν στη φόρα ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα ανθρώπων που δε γουστάρουν και να προτρέπουν τους φίλους τους να δείρουν ή να σκοτώσουν αυτά τα άτομα.

    Δυο άνθρωποι στοχοποιήθηκαν από τους ναζί με δημοσιοποίηση πολύ ευαίσθητων προσωπικών τους δεδομένων κι εμείς αντί να καταδικάσουμε τον τραμπουκισμό μιλάμε αόριστα και γενικά για "ελευθερία του λόγου";

    6) JustAnotherGoneOff: Και μετά μιλάμε για "Ελευθερία του Λόγου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παντως εχει πλακα ο ομαδεον, πχ λεει "κατηγορώντας με για λογοκρισία και “έλλειψη αξιοπρέπειας”.Στο ΠΛΕΥΡΟ του ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥ Μίστερ Μάξ έγραψε σχόλιο εδώ (που κρατήθηκε σε αναμονή) "

    2 μερες εχει που εγραψα τα σχολια, και δεν τα εμφανιζει στο σαητ του, και μετα παραπονιεται οτι μιλαω για λογοκρισια.

    Επισης, αναρωτιεμαι γιατι με θεωρει στον πλευρο των φασιστων; Επειδη γραφω στο μπλογκ τους ή επειδη τους απαντω στις δημοσιευσεις στα φορουμ. Και στο μπλογκ του εγραφα, ημουνα μηπως στο πλευρο τους;

    Ομαδεον, ειμαι εναντια στον φασισμο και αυταρχισμο, απο οπου και αν προερχονται. :thumbup:

    μιστερ μαξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μιστερ μαξ εσυ πιστευεις στην Ελευθερία του Λόγου ή στην "Ελευθερία του Λόγου"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πΡΕΠΕΙ με καθε τιμημα να αναστησουμε το γκοσσιπ.
    Ειναι παγια αρχη...Εκει τα βαλαμε με τους ασφαλιτες του ιντυμεντια και θα κωλοσουμε απο τον ΠΟΥΣΤΡΑΔΕΟΝ????...Συνελθετε συντροφοι.

    Λησταρχος Γιαγκουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Saxo ρε μουνιά!

    Γιανγκώλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βλέπω ο Γιώργος Στάθης ή κάποιος φίλος του ("Γιάννης") έφτιαξε ένα νέο blog για να μας συκοφαντεί.
    Στο blog αναφέρει πως: "Για την ακρίβεια, τα ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία, ακόμη και αν εκτίθενται σε κοινή θέα από εσάς τους ίδιους, δεν μπορούν ποτέ να επαναδημοσιεύονται, αν έχετε αντίρρηση γι' αυτό."
    Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις, θα έλεγαν οι συνομήλικοι του Γιώργου Στάθη.

    Τέλος πάντων, όποιος ενδιαφέρεται να δει το CV του Γιώργου, ας πάει στον σύνδεσμο που βρίσκεται στο τέλος αυτού του comment. Εμείς από εκεί τα αναπαράγουμε. Εάν επιμένει ο Γιώργος Στάθης και νομίζει πως αυτό αλλάζει κάτι, μπορούμε ακόμα και να σβήσουμε τα πάντα και να τα αντικαταστήσουμε με print screen ή links. Δεν υπάρχει πρόβλημα!

    Υ.Γ. Από εδώ δεν έχει σβηστεί κανένα σχόλιο εώς τώρα, παρά τα όσα γράφουν οι συκοφάντες μας.

    http://web.archive.org/web/20071115114611/http://www.omadeon.com/george_stathis_cv.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγω αναρωτιεμαι, γιατι ο Ομαδεον, εβαλε τα στοιχεια του στην φορα, και ελεγε "για δεστε, γραφω ΕΠΩΝΥΜΑ" (ok, το γραφω θα το εγραφε με μπολντ, και το επωνυμα με κοκκινο και μπολντ), τωρα κλαιει γιατι αυτα ο ιδιος διατυμπανυζε τα λενε και αλλοι.

    Ισως αντιληφθει, οτι το επωνυμιζειν, δεν δινει καμια αξια στα γραπτα, αλλα ειναι μπουμεραγκ.

    Ομως αν το μετανιωσε τωρα ο Ομαδεον, μπορει να αντιληφθει το μεγεθος του σφαλματος του, που παντως η υπερ της ανωνυμιας φιλολογια ειχε αναπτυχθει προπολλου στο ηρωικο ιντυ, μπορει να παραδεκτει το λαθος του, και να ζητησει να μην αναδημοσιευτουνε. Ομως δυστυχως manuscripts dont burn, που λεγανε και στην διαβολιαδα, οποτε ειναι πολυπλοκο το θεμα, και φιλοσοφικο με πολιτικες προεκτασεις:

    πως μπορουμε να δειξουμε σε καποιον την αλληλεγγυη μας οταν ζηταει την προστασια του απο τον ιδιο του τον εαυτο, χωρις να του στερησουμε την ελευθερια να καθοριζει τον ιδιο του του εαυτο.


    μιστερ μαξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παντως, πιστευω οτι πρεπει να μπουνε λινκς προς τα μπλογκς του ομμαδεον, σε ολα, γιατι πρεπει να υπαρχει η καλη βουληση να ακουγεται η φωνη ολων.

    Διαχειριστη της ιστοσελιδας, βαλε μονιμα λινκ στην αρχικη της σελιδας προς τον ομαδεον, και ξεχωριστα προς τα κυριως ενδιαφερον ποστ του ομαδεον, του ερετικου, λινκ προς το μπλογκ του καθε ενδιαφερομενου.

    Γιατι ο Ομαδεον, μπορει να βγηκε απο τα πιο αυταρχικα σκοταδεια του μεσσαιωνα, δεν ειναι ομως ολοι ετσι...

    υγ αναρωτιεμαι αν "ελευθερωσε" τα κειμενα που εγραψα στο μπλογκ του. Η λογοκριτικη μανια του εχει ξεπερασει τα επιπεδα του Ιανου και Βηχου, ομως η ελπιδα πεαθινει τελευταια, και ελπιζω να αντιληφθει τα λαθη του και να αλλαξει. :thumbup:

    μιστερ μαξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φασιστοσταλινα...
    Οσο μενουμε σε ενα μπλογκ,τοσο ο παρανοικος γερος ΠΟΥΤσΑΔΕΟΝ πανηγυριζει τη νικη του.Ακομα διατυμπανιζει οτι μας νικησε.
    Ποια η αποψη σου και τι πρεπει να κανουμε για να αναστησουμε το γκοσσιπ?

    Λησταρχος Γιαγκούλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. O X ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ BACK UP ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΝΕΒΑΣΕΙ!
    ΤΟ BATTLEFIELD ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://haralamboslambrou.blogspot.com/2009/11/omadeono-funel.html


    Προς το Πουστραδεον.

    ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΚΟΣΜΟ

    ΧΑΡ.ΛΑΜΠΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. parte kiallo poustradeon

    http://www.focusmag.gr/id/user-page.rx?user=omadeon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://www.youtube.com/user/omadeon


    Aαποδυκνυω δε οτι ο πουτσαδεον ειναι μελος και φιλος ως και πρωτεργατης του ΙΝΤΥ αφου δεν ειναι λιγες οι φορες που ο παραμορισμενος και διεστραμμενος ηλικιωμενος συνεργαζεται και το συγχαιρει.
    Συγχαρητηρια Ομαδεον.Αξιος ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ!


    http://alitispress.blogspot.com/2008/12/omadeon-mia-aanthh.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Ηλικία 42" γράφει ο γερομπαμπαλής, στα χνάρια της Ζωζώς Σαπουντζάκη, μήπως και ψαρέψει κανένα τεκνό.
    Ξέρουμε σε ποιο gay bar συχνάζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καθε χρονο μικραινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγω προτεινω καθε μερα να τον καταγγελετε τηλεφωνικα και επωνυμα στην επιχειρηση που δουλευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ο omadeon έβαλε τους φίλους του από το Jungle Report/e-lawyer να φτιάξουν ολόκληρο blog για την πάρτη του!
    Για το indy και τις στοχοποιήσεις του που αναπαρήγαγε ο Στάθης θα κάνουν τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παίδες,ο φόβος είναι αδικαιολόγητος απέναντι στον Ομάδεον, όλες οι μηνύσεις με τις οποίες μας απείλησε είναι γελοιωδέστατες και όλα τα " δια πραχθέντα εγκλήματα" που λέει αυτός και οι όμοιοι αυτώ τελέστηκαν μόνο κατά φαντασίαν του.

    Πουστόγερε Ομαδεον,σε προκαλώ να πας στον Εισαγγελέα και να μηνύσεις όλους όσους θεωρείς ότι παραβίασαν ποινικές διατάξεις.Όχι μόνο ο εισαγγελέας θα σε κλάσει και θα γελάει μαζί σου,αλλά θα σε μηνύσουμε και για ψευδή καταμήνυση και ψευορκία.Στο τέλος εσύ θα κάτσεις στο σκαμνί κακομαθημένε παλιόγερε.Αν εγώ μάλιστα ήμουν διαχειριστής του battlefield ειλικρινώς ελεεινό σκουλήκι θα σε είχα εναγάγει για αποζημίωση βάσει της ΑΚ 914.

    Δικηγόρος του Διαβόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. O λαός απαιτεί Δικηγόρο του Διαβόλου για νέο διαχειριστή του battlefield!

    http://www.youtube.com/watch?v=1WdWH53nsu8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. o OMADEON gia kapio logo ntrepetai na dilwsei ti simmetoxi tou sto neo tou blog "stop-cyberbullying" apo to episimo profil tou sto blogger, Eftyxws gia emas ton karfwse o "filos" tou o "giannis"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Paides kapoios p gnwrizei olo to skhniko as me kanei add sto akodika@hotmail.com na mou pei ti akribws egine. Ti douleia exei o kwlogeras me to forum mas ktl kai an prokeitai na ksananebei. En tw metaksy paizei na araksoume kapou proswrina?

    tentomaftw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. epishs an thelei kapoios nomikh symboulh, steilte me mail thn aporia sas sto parapanw email.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. O γεροκίναιδος παθαίνει ΨΥΧΙΚΟ ΣΟΚ όποτε βλέπει ποστ εβραίου σε ιστοσελίδα που γράφουνε και φασίστες!!

    Ο israelman (Ελληνας Εβραίος που ήταν μέλος του βόθρου και μαζί με μερικούς άλλους έπαιζε ρόλο “βιτρίνας”) έκανε σήμερα μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ πράξη ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΥ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ και ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ. Αυτή η ανοιχτή -πλέον -συμμαχία νεο-ναζί και israelman με βάση τον “κοινό εχθρό” είναι κάτι για το οποίο μάλλον πρέπει να ενδιαφερθεί ο Abravanel (ο οποίος ήταν ο έτερος Ελληνας Εβραίος που συμμετείχε στο βόθρο και μαζί με τον ψευτο-αναρχικό μιστερ μαξ έπαιξαν το ρόλο “βιτρίνας”). ΑΠΑΙΤΩ τη συμπαράσταση του Abravanel κατά της κατάπτυστης αυτής στάσης του Israelman, καθώς και διάψευση της συκοφαντίας του ότι το μπλογκ μου είναι “αντισημιτικό” (ή ότι καταφέρεται κατά της ύπαρξης του Ισραήλ -αφού η κριτική που του είχα κάνει ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ κάτι τέτοιο κι αυτό έχει ξεκαθαριστεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σαφώς). αι τώρα ο israelman δεν διστάζει να προτρέψει τους νεο-ναζί σε ΩΜΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ του δικού μου μπλογκ ώστε
    1) να χάσω εγώ την ελευθερία έκφρασης στο μπλογκ μου με τη φίμωσή του
    2) να… ανακτήσει την “ελευθερία έκφρασης” ένα φόρουμ που (όπως είπε ο ίδιος) “σε καμμία περίπτωση δεν ήταν δημοκρατικό και υγιές”, ενώ εκφράζει “ναζιστική μόλυνση”!!!
    ακόμη χειρότερα, ο Israelman στο ίδιο σχόλιο ΒΟΗΘΑΕΙ τους ναζί και τους ΔΙΝΕΙ ΟΠΛΑ, όχι μόνο για να κλείσουν το δικό μου blog αλλά και για να ΞΑΝΑ-ανοίξουν το δικό τους. Εεεεεμ βέβαια, η ύπαρξή τους ΒΟΗΘΑΕΙ τον ακραίο σιωνισμό του. Εκείνο που ενοχλεί ΚΑΙ τους δύο είναι ΑΥΤΟ ΕΔΩ το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΕΛΜΑΝ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΒΡΩΜΑΔΕΟΝ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΣΚΟΥΖΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ, Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. PAme dynata oloi mazi me report sti wordpress gia ton antisimitismo toy VRomadeon.
    An malista kapoios exei to original report toy mpakalogatoy toy (airetikoy) tha exei perissotero gelio na einai ta reports parallages ekeinoy

    Maswnos 24is taxis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. προς israelman: που στέλνουμε mail γιατί ψάχνω και δε μπορώ να βρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ωραίος thanks, υπάρχει και αυτό για όποιον θέλει δίχως email.
    http://en.support.wordpress.com/contact

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. israelman στείλε και εσύ email. αν μη τι άλλο η γνώμη ενός καθαρόαιμου εβραίου είναι πάντα βαρύνουσας σημασίας, σε σχέση με αυτή των goyim που απλά προσπαθούν να φανούν αντάξια των προσδοκιών των εβραίων αφεντάδων τους και πολλές φορές το παρακάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Να ακολουθήσουμε όλοι την ωραία ιδέα του συμφορουμίτη και συναγωνιστή μας israelman!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. o γερο-ομάδεον χέστηκε πάνω του για τα καλά και για παν ενδεχόμενο "ανάκτησε" την πρόσβαση στο παλιό του "χακεμένο" (lol) email και έτσι ξαναλειτουργεί το παλιό του blog στο blogger!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ιδού. Με έφτασε στο αμήν ο Ομάδεον. Μποϊκοτάρισμα 7 εκατομμυρίων αυτός;; εε μποϊκοτάρισμα ενός εγώ.

    http://israelyesgr.bravejournal.com/entry/38338

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. EINAI ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ENB ΚΎΡΙΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΣΑΣΣΩΝ ΜΑ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΥΠΟΥΛΟΥΣ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΕΝΟΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΣΩΝ ΕΠΙΔΕΙΩΚΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ
    ο Ακροδεξιός Israelman κάνει ολόκληρο νεο ποστ στο μπλογκ του όπου… κηρύσσει το “δικαίωμά του” να… χάσω εγώ τη δουλειά μου!!!!! Με κατονομάζει, δίνει το τηλέφωνο μιας εταιρείας (το ίδιο που έδωσαν οι φασίστες) και προτρέπει να… παίρνει ο κόσμος τηλέφωνο απαιτώντας να… απολυθώ!!! (επειδή αντιτίθεμαι στην… Ισραηλινή πολιτική). ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ όμως (μόνο) ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ. Αφορά το διαδίκτυο γενικά. Αυτό είναι το ΠΡΩΤΟ ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ διεθνώς και θα υπάρξουν μιμητές. Θα ειδοποιηθούν ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι ΕβραΪκές ανθρωπιστικές οργανώσεις, το θέμα είναι ΔΙΕΘΝΕΣ, διότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να κάνει τέτοιο πράμα στο διαδίκτυο. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ώστε να χάσουν τη δουλειά τους όσοι έχουν κάποια άποψη….

    ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΝΤΟΣ 24ΩΡΟΥ. ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. "Θα ειδοποιηθούν ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι ΕβραΪκές ανθρωπιστικές οργανώσεις, το θέμα είναι ΔΙΕΘΝΕΣ"

    To θέμα είναι όντως παγκοσμίου ενδιαφέροντος. Προτείνω να προστεθεί στην ατζέντα του προσεχούς AIPAC Policy Conference στις 21 Μαρτίου 2010 στην Ουάσινγκτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. "Τον idiotman τον αποκήρυξε ιδιωτικά κι ο Αμπραβανέλ…"

    Israelman starxidia sou i "apokiriksi" tow aristerwn evraiwn, emeis eimaste oi alithinoi synagwnistes sou kai sagapame. O magos abravanel kai o aristeros adisimitis vromadeon einai skotadistes mpastardoi pou pistevoun tyfla sto talmoud kai stin palaia diathiki. Esy eixes dilwsei oti apokiriseis tin evraiki thriskia ws bourda kai aspazesai ton darvinismo, ara ti sxesi exeis esy me afta ta ypanthrwpa skoulikia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. O Ομμάδεον και ο Αιρετικός προσπαθούν να πείσουν τους αναρχικούς στο ιντυ να επιτεθούν στο φασιστοσταλίνα!!!!
    Δείτε το χαρακτηριστικό σημείο, που ονομάζουν τον μιστερ μαξ ως "φασίστα"!!!
    Γιώργο και Κωνσταντίνε Δημήτριε, πως κάνετε έτσι πια;
    Δε φοβάστε καθόλου για τις συνέπειες;

    Ki alles energies pou mporume na kanoume...

    από ... 8:21μμ, Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009
    Na xrhsimopoihsoume th forma kataggelias ths Blogger.com:

    http://www.google.com/support/blogger/bin/request.py?page=main_tos

    Kai na baloume to "hate or violence" h to "someone is posting my personal information"

    Bazoume ta link twn selidwn opou o malakas exei balei ta proswpika dedomena twn an8rwpwn pou apeilei k ekshgoume pws einai ta pragmata. O typos exei ksefugei teleiws k prepei na ton stamathsoume oso pio grhgora ginetai.


    1109934
    exei ksefugei teleiws o fasistakos

    από ... 8:59μμ, Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009
    panta htan emetikos o malakas alla twra to xei paraxesei teleiws. ok, ante na poume me mas exei kapoia xontrh diafora giati paizoume ksulo me osous einai san k auton. alla gia tous 2 autous an8rwpous???? giati????? k epeidh to psaksa ligo, brhka oti to zori to trabaei epeidh katebasane to skatoforum ths pareas tou (opou htan k merikoi san to mister max pou paristanan tous antifa k tous anarxikous alla einai idioi fasistes me to fasistostalina) otan to mounopano arxise na apeilei oti 8a skotwsei enan apo tous 2 an8rwpous pou apeilei twra. megalo ka8hki na poume. tou xreiazetai ena gero ma8hma tou geloiou... k bebaia de mporoume na katsoume me staurwmena xeria. einai dikaio n agwnizomaste k gia osous de mporoun opws emeis na paizoume ksulo me tous fasistes. e as dwsoume loipon sto kwlofasistoni k sthn kwloparea tou ena ma8ha pou na to 8umountai gia polla xronia.


    1109940
    k ennoeitai...

    από ... 9:07μμ, Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009
    oti emeis DEN prepei na metaferoume se KANENAN ta stoixeia twn an8rwpwn pou apeilei o kwlofasistas. as drasoume loipon wste to gamwblog tou na katebei k na tou dwsoume to ma8hma pou to aksizei gia na mhn ksanakanei ta idia.... k kseroume oloi ti ma8hma xreiazetai auto to upokeimeno.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προσφορά ειρήνης: Αν ο Ομάδεον δεχθεί να σβήσει την ανάρτηση με τις συκοφαντίες και τις βρισιές εναντίον μου από το μπλογκ του και σταματήσει να προωθεί το μποϊκοτάρισμα των Ισραηλινών προϊόντων και επιχειρήσεων, τα οποία αυτός τα ανέβασε πρώτος και αυτός άρχισε αυτόν τον καυγά, τότε και εγώ θα σβήσω αμέσως την ανάρτηση για μποϊκοτάρισμα του μπλογκ του Ομαδεον.

    poly kali stratigiki kinisi-peponoflouda apo ton akrodeksio synagwnisti israelman! Mas symferei na apokatastisei tis sxeseis tou me abravanel-omadeon kai na ksanaginei dektos sto adifasistiko club tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. εχει καταντησει ξεκατινιασμα επιπεδου αστικης τηλεσαβουρας. Πως θα μπορουσε να ηταν διαφορετικα αν αναλογηστουμε τους συντελεστες του εργου. Ομαδεον, (γραφει κατα ριπας) Αιρετικος, ισραηλμαν.

    Αν δεν εριχναν το σαητ στον απιστευτο χωρο των ιπποποταμων που κανουν, ισως να ειχαμε ξεχασει πια τα νικ νεημ τους, και θα μπορουσαν να λενε επωνυμα ακομη τις θεσεις τους, μιας που κανεις δεν θα ενδιαφεροταν για το ονομα τους.

    Παντως επειδη, ισως να χαιρονται που ριξανε το βαδλ-βιλ, κυριοι καραγκιοζιδες, ανοικτες θυρες παραβιασατε.

    Το βαδλ βιλ δεν ητανε το σαητ, αλλα η διαρκης και αεναη πνευματικη αναζητηση και συγκρουση. Συγκρουση με περιοδικο χαρακτηρα. Οπως με την εκρηξη ενος σουπερ νοβα, οι μετεωριτες φωτιζουν τους πλανητες σε αλλους γαλαξιες, ετσι και τωρα. Τα κομματια, θα γινουν τα πλοια που θα ζωοδοτησουν τις νεες Γαιες.

    Η διαστολη συνεχιζεται. Οι ΚΚΕδες, συρρικνωνονται.

    μιστερ μαξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μιστερ μαξ πως σχολιάζεις την συνεχιζόμενη στοχοποίηση του συντρόφου φασιστοσταλίνα στο indymedia? Ποιοί είναι οι λόγοι που δεν παρεμβαίνεις στην αμεσοδημοκρατική ΓΣ του indy για να την σταματήσεις?

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1102847

    Επίσης το battlefield έχει πέσει εδω και μια βδομάδα όμως ακόμα να παρέμβεις στο σχετικό θέμα με αποτέλεσμα να έχουν κυριαρχήσει οι απόψεις του ομάδεον επι του ζητήματος.

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1021922

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. POY EINAI TO ANARXIKO_PYRAGXAS NA TOPOTHETITHEI EPI TOU THEMATOS? MONO NA TREXEI SE POREIES ENADIA STIS GOUNES MPAS KAI THS THN PESEI KANENAS AFTONOMOS ETHNIKISTHS EINAI IKANH! KI EMEIS EIMASTE ENANTIA STIS GOUNES, GI AFTO KAI TIS VGAZOUME APO TA ZVA GIA NA MHN YPOFEROUN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΑΣΕΤΕ! ΟΜΑΔΕΟΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ!

    http://img192.imageshack.us/img192/8987/omadeonjew.gif

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Και ποιός σου είπε, ανώνυμε παρανοϊκέ σκατοναζί, ότι ο βρωμοτίτλος που έβαλες στο κείμενο αυτό έχει καμμία σχέση με το περιεχόμενο του κειμένου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Κομμένε στην έκθεση ιδεών, κάνεις μόνο για φωτογράφος κειμένων που δεν καταλαβαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1110206
    omadeon eisai megalh kota ... alla oxi megalyterh tou airetikou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. omadeon tin peritomi sou tin ekanes me anaisthitiko i protimises "na tin noiwseis sto petsi sou"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. διαβασα μεχρι εκει που λεει οτι αν θελουμε να αγαπαμε τον Χριστο πρεπει να αγαπαμε τους Εβραιους και μετα εκλεισα το tab απο εκνευρισμο. Λεει τιποτα ακομα πιο βλακωες παρακατω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αφού είσαι ψυχοπαθής ναζίάρης πιθηκάνθρωπος, βλάκα ανώνυμε. Σε ζωολογικό κήπο θα σας βάλουν. Εκνευρίζεστε με το κάθετι. Ανίκανοι να διαβάσετε πάνω από 3 γραμμές χωρίς νευρική κρίση φανατίλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο μαλάκας που έβαλε τον άσχετο τίτλο στο κείμενο θάπαιρνε μηδέν στην έκθεση και κακώς τελείωσε το δημοτικό.
    Ο άλλος μαλάκας που "εκνευρίστηκε" και δεν αντέχει να διαβάσει πιο κάτω θάπρεπε να είναι σε ειδικό σχολείο για καθυστερημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. "Αφού είσαι ψυχοπαθής ναζιάρης πιθηκάνθρωπος"

    Απορία: το ναζιάρης βγαίνει απο το νάζι ή απο το ναζί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Σωστή απορία. τα τούβλα και τα κούτσουρα που κάναν νάζια
    γίνανε του ναζισμού τυφλά, ναζιάρικα γρανάζια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ο ΟΜΑΔΕΟΝ είναι τέρμα φλώρος και ΚΟΤΑ!
    εν τω μεταξύ, στα άλλα topics στο indy γράφει ως "..." σε greeklish και όμοιο τρόπο γραφής κάθε φορά, προσπαθώντας να πείσει στους αναρχικούς να την πέσουν εκτός ιντερνετ στον φασιστοσταλίνα!
    Πρόσεξε Γιώργο Στάθη, εάν πάθει κάτι κάποιος φασίστας, πας κατευθείαν ΓΑΔΑ. ;)

    Α επίσης, εάν δείτε τα παλιότερα posts στο blog του Γιώργου Στάθη, θα δείτε ότι παρόμοιες απειλές, περί εισαγγελέων μηνύσεων κλπ, κάνει συνεχώς. Απλά τώρα τον έτσουξε λίγο περισσότερο που νιώθει πως σύντομα θα βρεθεί στο δρόμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. δείτε τι γράφει ο omadeon!! μιλάμε για ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΣΤΗ! Τον πήρανε χαμπάρι μέχρι και οι ανάρχες και τον κόψανε:

    ena filaraki mou mou esteile tis plhrofories gia to ti legane o fasistostalinas k ta alla kwlopana gia tous an8rwpous me tous opoious ta balane......to arxidi elege akoma k na tous ka8arisoune.nomizw oti edw prepei emeis na analaboume drash na 3ebrwmisei ligo o topos ap a fasistonia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ena poylaki mou eipe oti allon psaxnei h Astynomia. Mipws legetai Kostas Dobetoglou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. to poulaki pou se pe ayto einai to idio me ayto pou tha sou kopsoume molis se vroume ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Kostaki, an h8ele o Omadeon 8a sou eixe kanei poly perissotera. Min ton prokaleis giati 8a ekplageis asxhma.
    Sou ti xarise mia fora. Den 8a uparksei deyterh.

    Den kseroume ti meso eixes alla ksexna to. Ola ta skata sou 8a bgoune sti fora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Μαλακες μην τα βαζετε με τον ομαδεον γιατι θα παει στον εισαγγελεα (χαχα.......) και θα σας κανει μηνυση (χαχα......)

    Προς το παρον βεβαια ειπε να σας δωσει ενα χρονικο περιθωριο να μετανοησετε γι'αυτο με την ατρομητη παλλακιδα του (αιρετικος) απλως βγηκε στη γυρα (ιντυ κτλ) και ως Δευτερος Βηχος με διαφορους "guest" προτεινει να δοθει ενα μαθημα στα "μουνοπανα" που θελουν να τον δολοφονησουν ή και να τον βιασουν

    Επαναλαμβανω: τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα! Εχουν λαβει γνωση ο ΟΗΕ, ΟΥΝΕΣΚΟ, WWF, WWE-Smackdown, ΠΑΣΟΚ, Δημητρας, Ελσινκι, Κεντρο Βιζενταλ για την στοχοποιηση του τιμιου Εβραιου και την προσπαθεια να βρεθει στο δρομο ανεργος και συντομα θα εχουμε εξελιξεις

    Γι'αυτο συμμαζευτειτε για να μην σας κανει μηνυση (χαχα....γελιο που ριξαμε και σημερα)

    ΥΓ1. κειμενο του βρΩΜΑΔΕΟΝ χωρις καμια 15αρια υστερογραφα ΥΓ1,ΥΓ2,ΥΓ3,ΥΓ4 δεν ειναι αυθεντικο κειμενο του. Να ειδοποιηθει το ιντυ για να επιτρεψει Bold και κοκκινες γραμματοσειρες
    ΥΓ2. ΠΑρακαλειται ο ΟΜΑΔΕΟΝ οπως κανει αμεσως μηνυσεις κατα παντος υπευθυνου και για οποιαδηποτε αφορμη
    ΥΓ3. Να αποκαλυψει και σε μας ποτε του εκανε ιδιαιτερα μαθηματα κλωνικης ο Βηχος

    --ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΠΡΟΣ (ΜΕΣΗΛΙΚΟ) ΖΩΟ--

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μετά από τόσες πιέσεις…
    ο κατάπτυστος συκοφάντης Israelman ΕΣΒΗΣΕ τα στοιχεία μου (και της εταιρείας) που ΠΑΡΑΝΟΜΑ είχε αναρτήσει στο μπλογκ του.

    Ε, γλύτωσε τις νομικές ενέργειες που θα ξεκινούσαν εντός των ημερών. Την ηθική καταδίκη και το διασυρμό όμως όχι. ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ τον συμβούλεψαν σωστά (χεχε)….

    Μια φορά γουρούνι ίσον ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ γουρούνι.,..

    Υ.Γ. Μάλλον… κάαατι θα; του “σφύριξε” ο Αμπραβανέλ., ;) ’

    ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ φασισταριό,
    ξυπόλητος στα μπλόγκια? χαχαχα..,.,.,

    ISRAELMAN LEGE, EISAI KI ESY TSIRAKI KAI ORGANO TOU ABRAVANEL SAN TO VRWMOZOON H EINAI ADIFASISTIKES SYKOFADIES OLA AFTA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. "ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ φασισταριό,
    ξυπόλητος στα μπλόγκια? χαχαχα..,.,.,"
    monos tou ta leei-monos tou gelaei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. oso synexizete na diavazete ta paralirimata toy geromalaka kai na asxoleiste mazi toy, toso tha synexizei na paragei malakia me entatikoys rythmous.
    klaste ton kai, oso ki an einai argosxolos kai den exei me ti allo na asxolithei, tha gyrisei telika stin trypa toy na filosofei parea me ta 2-3 filarakia toy kai toys 3-4 episkeptes

    Arapofasistas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. H pragmatiki fatsa tou Ommmmadeon emfanistike otan pia den mporese na sygratithei apo ta nevra tou kai eipe akribos afto pou kanei:

    diladi oti den afinei sxolia na anevoun sto blog tou para mono afta pou ton volevoun, alla sxolia ta parapoiei opos volevei tin periptosi tou kai to pathos tou gia parapoiisi kai paramorfosi tis alitheias ftanei se tetoio simeio pou klonopoiei blogs pali gia na ta parapoiisei.

    Afta den ta leo ego - afta mas ta leei apo monos tou o Omadeon se apantisi sto blog mou (deite ta sxolia tou Clone Blogger - http://israelyesgr.bravejournal.com/entry/38338). Merika highlights afton:

    "Αλλά είσαι ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΟΛΚΗΣ και γι' αυτό το λόγο θα σε ΛΥΩΣΩ μαλάκα στο διαδίκτυο. ΗΔΗ όλα σου τα σχόλια (που παράμειναν ανέπαφα) στο μπλογκ μου έχουν τώρα τη... νέα σου "διεύθυνση"
    http://israelyesgr2.bravejournal.com/
    (ώστε να ΜΗΝ σου δίνω επισκεψιμότητα).
    ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... "

    Gia ola ta parapano exo enoimerosei ti Indymedia me apantisi stin "Anoikti Epistoli" pou tous esteile. Anarotiemai an tha afisei to Indymedia na perasei to sxolio.

    Vevaia mou to exei molynei me Ysterografa to blog mou giati stin viasini tou apo ta nevra tou xanei tin psixremia tou kai ton elenxo kai ksexnaei ta misa pou thelei na grapsei :)

    Episis leei tha mou ekane minisi kata agnostou. Einai fovera geloio to atomo. An h minisi ginotan se kapoio organomeno leitourgika dikastiko systima opos gia paradeigma Agglia, Elvetia h Ameriki isos na anisixousa ligo, alla sto anorganoto koloxanio tou Ellinikou dikastikou sistimatos pou sovares ypotheseis pernoun xronia na emfanistoun sto dikastirio, h mynisi kata agnostou gia prosvoli meso diadiktiou tha enoxlouse kanena???? LOL Fucking LOL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Συναγωνιστή Israelman παρακολουθούμε με μεγάλη ικανοποίηση τα πολυ σοβαρά βήματα που έχεις κάνει για την απο-εβραιοποίηση σου, πράγμα που επιβεβαιώνει την θεωρία μας ότι δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τους ακροδεξιούς Εβραίους. Όπως γνωρίζεις, υποστηρίζουμε τον φασισμό απο όπου κι αν προέρχεται και ο σιωνοφασισμός αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης για όλους μας. Τα θερμά μας συγχαρητήρια. Sieg Heil!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ρε Israelman συνεχίζεις και αντιμετωπίζεις στα σοβαρά τον τρελό?

    Ούτε καν προτίθεται να μηνύσει κανέναν διότι αν και κρετίνος & ημιπαράφρων καταλαβαίνει ότι:
    -θα αφιέρωνε σε δικηγόρους, διαδικασίες κ.ά. χρόνο (που έχει μεν άφθονο) αλλά και χρήμα που δεν...
    -θα αποκτούσε κάποια ελάχιστη δημοσιότητα η ιστορία, το οποίο σίγουρα δεν επιθυμεί (γι'αυτό και χέζεται άλλωστε όταν σκέπτεται ότι μπορεί να λάβουν γνώση της ιστορίας συγκεκριμένα άτομα)
    -θα είχε ως βάση της τα παραληρήματά του για απειλές δολοφονίας, εκβιασμό και άλλα γραφικά.
    Άλλωστε δεν είναι και στο στυλ του μια καθαρή διαδικασία όπως η μήνυση, αφού οι πουστιές γίνονται καλύτερα στα μουλωχτά ;)


    *Gonzo*
    εκπρόσωπος τύπου Μοσάντ ΒορειοΑνατολικής Αττικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. +1 στον Γκόνζο, επίσης οι προτροπές προς βία στο indy και οι στοχοποιήσεις που κάνει, τον φέρνουν σε ίδια και χειρότερη θέση από αυτούς που λέει πως θα μηνύσει! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. απιστευτο χακ-αρισμα στο ινδυμεδια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. an krinw apo thn eikona pou exoun balei , mallon to ekane blog tou kai ayto...epekteinetai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. omadeon γιατι δεν αναρτάς και την απάντηση του ΜΚ στο ποστ σου για λόγους πληρότητας? Αυτή είναι η αντικειμενικότητα που επιφυλάσεις στους αναγνώστες σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΤΕτοιοι ανθρώποι σα το ΒΡΩΜΜΑΔΕΟΝ ειναι αυτοί που το παίζουν "εργαζόμενοι" και αργόσχολοι που ποτέ δε σπούδασαν και ζούν απο ΕΒΡΩ-ΠΑΙΚΑ προγράμματα και πουλανε διαδικτυακά μαγκιές.
    Καλό ειναι ο ΒΡΩΜΜΑΔΕΟΝ να κλείσει καμια ΣΟΥΙΤΑ στο ΚΑΤ διοτι εξευτελίζει τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και οσους αγωνίστηκαν για αυτή.
    ΟΜΜΑΔΕΟΝ σου στέλνω ενα ΜΥΝΗΜΑ.
    ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΕ ΣΤΑΘΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. O συναγωνιστής Commissar έκανε το λάθος να απαντήσει στο βρωμόπουστα ο οποίος φυσικά διέγραψε αμέσως το μήνυμα. Επίσης εντελώς τυχαία δεν αναδημοσίευσε την απάντηση του ΜΚ στις προβοκάτσιες του προδότη ΠουτσοσKαμπύλη. Απολαύστε την αριστερη "ελευθερία του λόγου":

    "Εγραψε ένα κωλοσχόλιο (που το κράτησε το μοδεραίησον) ένα… αποβλακωμένο ναζιστικό μουνόπανο ονόματι “commisσar”…

    @Commissar
    Ρε βλήτο, που μου λες μεταξύ άλλων “mi fonazeis toso gia viasmoys dioti eisai toso adelfara pou saresoun”…
    ΠΟΥ το ξέρεις αυτό? Μήπως είσαι ΕΣΥ αδελφή και δεν τόχεις συνειδητοποιήσει να’ ούμε και παριστάνεις το ναζί μαγκάκι?

    Γιααα πήγαινε αγόρι μου στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ σύλλογο να γραφτείς.
    http://xrysipsoli.wordpress.com/

    Σόρυ, εδώ δεν είμεθα γκέη, ΟΥΤΕ και Εβραίοι (ούτε εγώ ούτε οι φίλοι που σχολιάζουν τακτικά) αν και ΥΠΑΡΧΟΥΝ και άλλοι φίλοι μας που είναι (και ΤΙ έγινε δηλαδή? ΣΚΑΣΙΛΑ μας ΤΙ είναι ο άλλος, αμα είναι εντάξει άνθρωπος…)

    Αλλά εσύ… που είσαι ΣΙΓΟΥΡΑ κρυπτο-πουστάρα (και ζητώ συγνώμη από τους γκέη αναγνώστες διότι πρόκειται περί βρωμερότατου ατόμου, “πούσθη εις την ψυχή” κλπ)… να πας κάτω από το πορτραίτο του… βρωμο-ΑΡΧΗΓΟΥ σας του μεγάλου βρωμοπουστάρα ναζιστή Ερνέστου Ρεμ,. να τον παίξεις και να εκτονωθείς. Εδώ ΔΕΝ θα μας λερώσεις το blog με τα μολυσμένα με AIDS κωλοχύσια σου, σόρυ…

    Κάνε και καμμιά περιτομή στον κώλο, να κλάνεις πιο ελεύθερα στο δικό σου χώρο. Εδώ ΔΕΝ θα κλάσεις, σόρυ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ειναι διχασμενη προσωπικοτητα ο βρΩΜΑΔΕΟΝ? ειναι ΚΑΙ βαφτισμενος Οβραιος ΚΑΙ αδερφαρα -καλα κανει μπαμ απ'τη φατσα και το ολο στησιμο και στυλ οτι του αρεσουν τα αγγουρια- και λεει εδω "δεν ειμεθα γκεη ουτε και εβραιοι"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. AFTO GIA TO OPOIO SKOUZEI KAI DIAMARTYRETAI O OMADEON (OTI KAPOIOI YPONOMEVOUN THN ERGASIA TOU) EINAI AKRIVOS H IDIA TAKTIKH POU EFARMWZEI XRONIA TWRA H ARISTERA STOUS EXTHROUS THS!!

    και επίσης να εντοπίζουμε όταν είναι δυνατόν αυτά τα άτομα και να βάζουμε θέμα γι αυτούς στις γειτονιές τους και στους χώορους που δουλεύουν (όσοι απ αυτούς δουλεύουν σε νόμιμες δουλειές) ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε σε σημείο που τα άτομα αυτά να μην τολμούν να κάνουν το παραμικρό, αλλά και να μην τολμάνε να βγούν απο το σπίτι τους. Είναι εφικτό, αρκεί να είναι μαζικό και οργανωμένο.

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1110290

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. "ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ο φασίστας Lieberman στην Ελλάδα"

    Αφου ειναι φασιστας πρεπει να τον υποδεχθουμε με τιμες, παρεα με τους ακροδεξιους εβραιους συναγωνιστες μας.

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1110963

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. xaxaxaxa...re troba ti einai ayta katw-katw...ebales kai ton maswno ton kolokotrwnh geloieeeeeeee...gelaei kai o soros me thn party sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. kala milame gia poli gelio...Bromadeon ta ebale me to "diestrameno basanisth gatwn" kai to Komisario....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. o ommadeon..vrizi aytous pou theloyn na to skotwsoun

    http://www.youtube.com/watch?v=1wJfOr52N4s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. @Commissar
    Ρε βλήτο, που μου λες -μεταξύ άλλων- “mi fonazeis toso gia viasmoys dioti eisai toso adelfara pou saresoun”…
    ΠΟΥ το ξέρεις αυτό? Μήπως είσαι ΕΣΥ αδελφή και δεν τόχεις συνειδητοποιήσει, να’ ούμε και παριστάνεις το ναζί μαγκάκι, κάνοντας προβολές του απωθημένου εαυτού σου?

    Γιααα πήγαινε αγόρι μου στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ σύλλογο να γραφτείς.
    http://xrysipsoli.wordpress.com/

    Σόρυ, εδώ δεν είμεθα γκέη, ΟΥΤΕ και Εβραίοι (ούτε εγώ ούτε οι φίλοι που σχολιάζουν τακτικά) αν και ΥΠΑΡΧΟΥΝ και άλλοι φίλοι μας… αναγκαίοι (hehe) που είναι (και …ΤΙ έγινε δηλαδή? ΣΚΑΣΙΛΑ μας ΤΙ είναι ο άλλος, αμα είναι ντάξει άνθρωπος…)

    Αλλά εσύ… που είσαι ΣΙΓΟΥΡΑ κρυπτο-πουστάρα (και ζητώ συγνώμη από τους γκέη αναγνώστες διότι πρόκειται περί βρωμερότατου ατόμου κλπ)… να πας κάτω από το πορτραίτο (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) του… βρωμο-ΑΡΧΗΓΟΥ σας του μεγάλου βρωμο-πουστάρα ναζιστή Ερνέστου Ρεμ,. να τον… παίξεις και να εκτονωθείς. Εδώ ΔΕΝ θα μας λερώσεις το blog, με τα (μολυσμένα με AIDS) κωλοχύσια σου, ναζιάρα κρυπτο-αδελφάρα, σόρυ…

    Α, και… πού’σαι, παλιο-κρυπτοπουστάκο….
    Κάνε και καμμιά… περιτομή στον κώλο, να κλάνεις πιο ελεύθερα στο δικό σου χώρο. Εδώ ΔΕΝ θα κλάσεις, σόρυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΓΙΟΡΓΩΣ ΣΤΑΘΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΔΑΦΝΙ) ΜΑΛΟΝ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΑΝ ΟΙ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ!!!!! ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. σου είπα, βγάλε το όνομα και την διεύθυνση, εσύ δεν ήθελες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Έχεις κάνει και εδώ μπλογκ υπέρ του Έλβις Πρίσλεϋ (Τσίπρα) omadeon;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Χαρακτηριστικό επίπεδο συζήτησης σε μπλογκς οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ:

    o Omadeon στο http://omadeon.wordpress.com/2012/05/02/catastroika-etc/#comments έγραψε:
    13/06/2012 at 22:58
    Αντε και γαμήσου από δω χάμου που “πρέπει και να πάρω θέση”…
    Είσαι και ΠΟΛΥ μουνόπανο να χαρακτηρίσεις ΕΣΥ, το νεο-φιλελεύθερο τσουτσέκι αυτό εδώ το μπλογκ.

    ΔΕ σου φτάνουν όλα τα κανάλια και οι τόνοι προπαγάνδας που προωθούν τις άρρωστες μνημονιακές “απόψεις” σου? Σιγανό ποταμάκι, άη σιχτίρ κι από μένα λοιπόν. Στα μπλογκ ΔΕΝ περνάνε τέτοια κόλπα.

    Απάντηση
    o Ο Αιρετικός στο http://omadeon.wordpress.com/2012/05/02/catastroika-etc/#comments έγραψε:
    13/06/2012 at 23:03
    Σαμαρικέ προπαγανδιστούλη της πορδής, σου απάντησα ήδη. Μην ελπίζεις ότι θα έχεις την τελευταία λέξη. Πάρε τον πούλο μαλάκα. Τους σαμαρικούς εκβιασμούς να τους αφήσεις στην άκρη – ούτε ο Σόιμπλε δεν τολμά πια να τους ξεστομίσει. Τράβα λοιπόν καλύτερα να κλαφτείς για τους θολοκουλτουριάρηδες συριζαίους που προπηλακίζουν κακόμοιρους μνημονιακούς. Τράβα στο antinews, στο olympia.gr… Σου ταιριάζουν πιο πολύ αυτοί οι χώροι. Και δεν απάντησες για τις συνεργασίες της παράταξής σου με τη Χρυσή Αυγή. Καλά ρε, είστε τόσο ξεφτίλες εκεί στη ΝΔ ώστε συνεργάζεστε ανοιχτά ακόμα και με τους Ναζί; Παλιά τουλάχιστον γαμώ το ξεσταύρι μου το κάνατε στη ζούλα μη σας πάρει κανείς χαμπάρι. Τόσο απελπισμένοι είστε ρε άχρηστοι γαμώ τα κουμπαράκια σας και τα “ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό”; Άντε μου στο διάολο γελοίε.

    ΥΓ. Τα ξεχέσματα που σου ρίχνω, ελεεινέ εκβιαστή της πορδής που η ύπαρξή σου είναι το καλύτερο επιχείρημα υπέρ των εκτρώσεων και της αντισύλληψης, τα έχω ήδη συζητήσει με τον omadeon. Και λίγα σου έχω ρίξει μαλάκα. Συμφωνούμε και οι δυο απόλυτα. Η γραμμή μας ήταν πάντα: μηδενική ανοχή στους ψεύτες, τους εκβιαστές, τους συκοφάντες και τους προπαγανδιστές (και ειδικά τους μουλωχτούς σαν κι εσένα). Ας πρόσεχες.

    Τα’θελε ο κώλος σου.

    Ο Αιρετικός στο http://omadeon.wordpress.com/2012/05/02/catastroika-etc/#comments έγραψε: ειδικά αυτό περί “Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος” – κι είσαι και ηλίθιος, γιατί δεν καταλαβαίνεις ότι η ΔΗΕ δεν ασχολείται με το αν κάποιοι διαφώνησαν στο ίντερνετ, αλλά με πιο σοβαρά θέματα.

    Συνοψίζοντας όλες τις βρισιές των οπαδών του Τσίπρα στο παραπάνω μπλογκ έχουμε τα εξής:

    Άει σιχτίρ κομματόσκυλο!
    Αντε και γαμήσου από δω χάμου που “πρέπει και να πάρω θέση”…
    Άντε μου στο διάολο παλιοκανάγιες,
    Γελοίε.
    δε θα δει τις βρισιές σου η μαμά σου για να σε μαλώσει. Κυρίως επειδή γαμιέται μαζί μου.
    Δικό μας τσαρδί είναι εδώ πέρα, όπως γουστάρουμε μιλάμε και ρίχνουμε και καντήλια και χριστοπαναγίες
    Ε λοιπόν, άντε στο διάολο βρωμολαμόγια.
    είσαι ένα νουδούλικο οργανάκι) κατ’εντολήν των χρηματοδοτών του για είχα το… θράσος να σε ξεχέσω
    Είσαι και ΠΟΛΥ μουνόπανο
    είσαι τελικά πολύ μαλάκας
    μαλάκα νουδούλη
    μαλακίες σου να τις πουλήσεις πουθενά αλλού
    Ο σεβασμός κερδίζεται, δεν προαπαιτείται.
    οπαδέ και συνοδοιπόρε των δοσιλόγων
    Ουστ από’δω χάμου λοιπόν.
    παπαρολόγε
    πάρε τον πούλο
    πρέπει να είσαι πολύ κοροϊδάρα
    πρόθυμε συγκάτοικε των νεοναζί
    σε κάτι ανέντιμους προπαγανδιστούληδες σαν κι ελόγου σου. ρε ψωλοκοπάνα;
    ΣΙΧΑΜΕΝΟ
    στην καλύτερη θα έτρωγες μια μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση
    Τα βρισίδια στο ίντερνετ επιτρέπονται. τα βρισίδια που σου έχω ήδη ρίξει κι άμα έχω όρεξη μπορώ να σου ρίξω βρίσε κι εσύ. Στ’αρχίδια μου. Στην τελική, και να βρίσεις,
    τσουτσέκια


    Wikipedia, στο λήμμα "Ρόζα Λούξεμπουργκ"
    • «Στην αστική κοινωνία ο ρόλος της Αριστεράς είναι ο ρόλος του κόμματος αντιπολίτευσης. Σε κόμμα εξουσίας επιτρέπεται να υψωθεί μόνο πάνω στα ερείπια του αστικού κράτους»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Δεν ξέρω που αλλού τους ξεμπροστιάζετε αυτές τις μέρες, μιας και το post είναι παλιό, αλλά σας ενημερώνω για το φιλαράκι του τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΖΩΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ότι προσπαθεί με εταιρεία που άνοιξε, να πουλήσει σε ιατρούς free λογισμικό που το γράφουν άλλοι και να παίρνει ετήσιες χρεώσεις για αυτην την υπηρεσία!

    http://echamber.larissa-chamber.gr/eChamber/login.php?action=sMember&registerID=129612&back=kad&kad=62&page=6

    http://www.avantsys.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Καλός ο αντιμιλιταριστικός αγώνας, αλλά
    http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%9243%CE%A96-%CE%99%CE%94%CE%A9
    ή
    http://static.diavgeia.gov.gr/doc/Β43Ω6-ΙΔΩ

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
    ΣΜΥ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ
    ΔΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ/3α

    ΠΙΝΑΚΑΣ
    ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗ ΣΜΥ

    Σελίδα 6
    ΤΖΩΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΚΩΝ/ΝΟΣ-
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του
    ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή